Σαράκης Για Τον Κασιδιάρη: Δεν Ευσταθεί Καμία Κατηγορία . . .

590_4ef2d42ebb027ec399d7e964b574bcb3.jpgΕξωφρενική χαρακτήρισε τη δεύτερη κατηγορία η οποία ασκήθηκε σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη και «αναφέρεται δήθεν σε τροφοδότηση όπλων και πυρομαχικών στην εγκληματική οργάνωση» ο συνήγορος υπεράσπισής του, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως υποστήριξε, θα έπρεπε να είχε ανευρεθεί αυτός ο περιβόητος οπλισμός, για να αποδοθεί το κατηγορητήριο.

«Η κατηγορία η οποία έχει ασκηθεί αφορά κατηγορία για κατοχή και προμήθεια όπλων, με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων. Δεν ευσταθεί καμία κατηγορία σχετικά με την ιδεολογία, γιατί δεν προβλέπεται ούτε από το Σύνταγμα ούτε από τον ποινικό κώδικα», τόνισε ο κ. Σαράκης, υπογραμμίζοντας: «Οι συγκεκριμένες ανακρίτριες διεξάγουν την ανάκριση με ιδεοληψία καθαρά με πολιτικούς όρους».

Αναφορικά με τα όπλα που βρέθηκαν στα σπίτια των βουλευτών, ο κ. Σαράκης επισήμανε ότι την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε τηλεοπτική εκπομπή ο οποίος, όπως είπε, δήλωσε ότι τα όπλα τα οποία ανευρέθησαν στις οικίες των βουλευτών ήταν νόμιμα όπλα, ήταν όπλα τα οποία είχαν χορηγηθεί με άδεια κατοχής από την ελληνική πολιτεία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: http://www.enikos.gr/politics/215811,Sarakhs_gia_ton_Kasidiarh:_Den_eysta8ei_.html

Comments are closed