Προφίλ Δικηγορικής Εταιρείας

Η Δικηγορική Εταιρεία «Παύλος Κ. Σαράκης & Συνεργάτες», προσφέρει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε ευρύ φάσμα του Δικαίου, σε όλες τις βαθμίδες της Ελληνικής Δικαιοσύνης, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στελεχωμένη με αυστηρά αξιολογημένους Δικηγόρους, που διακρίνονται για τη νομική τους ευρυμάθεια, την επαγγελματική τους εμπειρία, την προσωπικότητα και το ήθος τους. Ο κάθε Δικηγόρος είναι εξειδικευμένος στο νομικό αντικείμενό του και όλοι μαζί αποτελούν μια αξιόμαχη ομάδα ταγμένη να υπηρετεί αποτελεσματικά και με απόλυτη επιμέλεια τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εντολέων της.

Η επιστημονική αξία και η αποδεδειγμένη επαγγελματική ικανότητα των Δικηγόρων, μαζί με την πρότυπη οργάνωσή μας και με την «πλούσια» έντυπη και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας, που καθημερινά ενημερώνεται, μας δίνει το δικαίωμα να υπερηφανευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των νομικών μας υπηρεσιών. Μας διακρίνει η ενδελεχής προετοιμασία της κάθε υπόθεσης, η εκτενής έρευνα της νομολογίας, η άριστη παρουσία στο ακροατήριο. Χειριζόμαστε την κάθε υπόθεση με απόλυτη και αυστηρή εχεμύθεια.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας στη Μαχόμενη Δικηγορία και στη Δικαστική Αντιδικία.

Αυτή τη μοναδική δικαστηριακή εμπειρία αξιοποιούμε και διακρινόμαστε και στη Συμβουλευτική Δικηγορία. Υποδεικνύουμε, υποστηρίζουμε, ενεργούμε για τη νομική διασφάλιση των συμφερόντων Σας. Γνωμοδοτούμε έγκυρα και αξιόπιστα για τα ζητήματά Σας. Παρέχουμε νομοτεχνική επεξεργασία στις Συμφωνίες και στις Συμβάσεις Σας. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά τη Διαμεσολάβηση για εξωδικαστική επίλυση υποθέσεων Ιδιωτών και Εταιρειών. Κι αν δεν ευδοκιμήσει, είμαστε έτοιμοι και αξιόμαχοι, για την δικαστική αντιδικία.

Η Δικηγορική μας Ομάδα με επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες – συμβούλους  διαφορετικών ειδικοτήτων, που ξεχωρίζουν τόσο για την επιστημονική τους κατάρτιση όσο και για την εμπειρία τους στην αγορά,  μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα, να παρέχουμε σε συμβουλευτικό επίπεδο, σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, παράλληλα με τις νομικές, φοροτεχνικές  συμβουλές , καθώς και υπηρεσίες διοίκησης, επενδύσεων, εξαγορών εταιρειών και χορήγησης Golden Visa.

Έχουμε την ευχέρεια να συγκροτούμε εξειδικευμένη Διαπραγματευτική Ομάδα για την υποστήριξη και την επίτευξη μεγάλων επιχειρηματικών συμφωνιών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε άμεσα, αποτελεσματικά και ποιοτικά ένα σύνολο υπηρεσιών στο κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Επικεντρωνόμαστε υπεύθυνα και αξιόμαχα σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε. Η επαγγελματική μας συνείδηση, μας υποχρεώνει να χειριζόμαστε κάθε υπόθεση με προσωπική ευθύνη και επιμέλεια, ανεξάρτητα από την όποια νομική ή οικονομική βαρύτητά της.

Στόχος μας να παρέχουμε πλήρη νομική κάλυψη, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα του ιδιώτη ή τα συμφέροντα μιας εταιρείας. Για εμάς, προέχει να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά για τις υποθέσεις σας. Με το λιγότερο οικονομικό κόστος.

Έχουμε την Εμπειρία, Διαθέτουμε την Ικανότητα Στρατηγικής, Δικαιώνουμε την Εμπιστοσύνη Σας.
Καθήκον Μας, Η Επιτυχία !

Τη Δικηγορική Εταιρεία Διευθύνει, Ο Ποινικολόγος Παύλος Κ. Σαράκης.


Comments are closed